Site-ul de asociația engleză de fotbal, Emirates FA Cup și Anglia echipa de fotbal

Aceste pantofi de utilizare mai scurtă periculos, care nu vor să sape în pământ. Joc de fotbal pe iarbă naturală, pe de altă parte, necesită o varietate de lungimi de știfturi comparativ cu joacă pe gazon. Factori cum ar fi câmpuri de noroi sau iarba lung poate necesita chiar mai periculos cu tracțiune suplimentară.

Este de asemenea important să rețineți că cele două cuvinte sunt, de asemenea, folosit pentru a se referi la rugby pantofi cu știfturi. Având în vedere această realitate, aceasta nu este neapărat o veste proastă. Regulat consumatorii sunt încă garantate de ghete de fotbal care au trecut prin controlul de calitate, cel puțin pentru cele mai proeminente și companii de încredere, cum ar fi Nike, Puma și Adidas.

Nu, asta nu schimbă definiția sa de a o prinde sau eliminarea Tuck Regula. NFL este de a permite jucătorilor săi să poarte personalizat-proiectat pene, și este o afacere mare. @ColinFine nu neapărat – „pantofi sport” au piroane, și sunt pantofi, mai degrabă decât de cizme. Pantofi de Golf, de asemenea,. Fotbal și rugby boots sunt numite astfel deoarece acestea au fost încălțăminte adecvată (de exemplu, mai sus de glezna) în secolul al xix-lea și numele blocat.

De la simple și umile ghete de fotbal au parcurs un drum lung și astăzi se află obiectul de mult de cercetare, dezvoltare, sponsorizări și marketing la inima unei multi-naționale industrie la nivel mondial. Moderne „cizme” nu sunt cu adevărat cizme în care acestea nu acoperă glezna – ca cele mai multe alte tipuri de specialist încălțăminte sport, lor de proiectare de bază și aspectul are convergente cu adidași începând cu anii 1960. Echipamentul nu trebuie să aibă nici politice, religioase sau personale sloganuri, declarații sau imagini. Jucătorii nu trebuie să dezvăluie lenjerie care arată politice, religioase, personale sloganuri, declarații sau imagini, sau de publicitate, altele decât logo-ul producătorului. Pentru orice infracțiune jucător și/sau echipa va fi sancționată de către organizatorul concursului, asociația națională sau să fie justificată de către FIFA.

AZ Centrale rapoarte de fotbal cu crampoane, de obicei, au o caracteristică ce ghete de fotbal nu. Ghete de fotbal au un deget de la picior stud aproape de degetul mare, care permite jucătorilor pentru a obține o aderență suplimentară atunci când se împinge off de la un cocoșat de poziție, cum ar fi un punct de trei atitudine.