Ce Se Întâmplă Cu Kit De Fotbal Dupa Meci?

De asemenea, acestea au crescut, dens, agresiv trepte, care sunt mai adânci decât lamele sau prezoane care sunt folosite în condiții normale de ghete de fotbal. În plus, terenul de fotbal pantofi nu sunt menite să pătrundă saltea sub suprafata de iarba sintetica. În schimb, ele sunt concepute pentru a ține dens suprafață de gazon de iarbă.

Direct din cutie, Flyknit limba și captusit toc simt foarte bine pe picior, și ca cangur piele pauze de-a lungul timpului, boot devine doar mai mult de o bucurie de a purta.

Dar, în orice sport, tipul de teren poate afecta la fel de încălțăminte care jucătorii alege. Unele pene de fotbal funcționeze în mod special pe hard condiții de câmp, cum ar fi murdăria sau hard-ambalate gazon.

Aceste șurub prezon trebuie să fie de o lungime maximă de 21 mm. Aceste cizme sunt de multe ori mai greu decât potrivit pentru alte tipuri de fotbal. Una dintre cele mai evidente diferențe între asociația de fotbal și rugby boots este formarea de știfturi – rugby cizme de obicei nu au mai mult de nouă știfturi timp ce cele purtate de fotbal poate avea un minim de șase. De asemenea, unele de rugby cizme tind să aibă o mare tăiat în jurul gleznelor, dar acest tip este din ce în ce mai puțin populare, mai ales la nivel de elită.

Talpa – talpa de fotbal de pantofi este talpa exterioară zona unde veți găsi știfturi sau piroane. Acesta include tot ce este sub branț și lamelă. În 1954, fratii Adolf si Rudolf Dassler a creat prima pereche de ghete de fotbal cu șurub-in prezoane. Giulianotti, Richard; Norman Bonney; Mike Hepworth (1994). Fotbal, a Violenței și a Identității Sociale.