Ce Cizme Are Cristiano Ronaldo

În mod similar, în engleza Britanică termenul ‘știfturi’ poate fi folosit pentru a se referi la fotbal cizme ” sau „rugby boots’ care au știfturi. În funcție de tipul de suprafață, un fel de sport și chiar purtătorului de poziția sau rolul în joc, diferite bucăți de boot și, în special, stud aranjamente sunt disponibile.[5] Pentru hard terenuri, amatori participanții pot purta un pantof pantof sau un plastic-stud boot (cunoscut ca „turnate unic”); în cele mai multe sporturi și pozițiile acest lucru este adecvat, deși pe un bine-acoperite cu iarbă sau teren îmbibat cu apă, cu filet nituri sunt recomandate pentru un plus de aderență; acestea pot fi din metal, cauciuc sau material plastic. Atunci când joci pe acest tip de teren, unii jucători favoarea folosind o boot-cu șurub-în știfturi în non-dominantă (de sprijin) picior pentru a oferi aderență, și cizme scurte de cauciuc sau plastic știfturi în dominantă (lovituri/trecere) picior pentru a oferi precizie. Jucătorii (inclusiv înlocuitori/înlocuit și trimis-off jucători) nu sunt permise pentru a purta sau de a folosi orice pentru a echipamentelor de comunicații electronice (cu excepția cazului în care EPTS este permis).

Ei au, de asemenea, nu oferă confort adecvat sau de sprijin pe iarbă artificială. Pentru aceste motive, fotbal normal respinga sunt adesea interzise pe domenii, care sunt acoperite cu gazon. De ce? – Pentru că ei poartă în jos pe suprafața de gazon. Am înțeles că NFL, cum ar fi NBA, vrea să-și păstreze un sentiment de uniformitate între jucătorii săi, dar gândirea din spatele său țăruș politica este total depășită.

Sigur, ambele fotbal pene și pene de fotbal ar trebui să facă sportivi mai rapid și mai stabil. Dar la fel de Populare Mecanica rapoarte, există unele „surprinzător de sofisticate știință” în spatele design de acele ghete. Ca urmare, gazon ghete de fotbal sunt mult mai eficiente pe iarbă artificială decât în mod normal ghete de fotbal. De asemenea, deoarece acestea sunt concepute pentru a interacționa în mod uniform cu gazon suprafață, gazon ghete de fotbal sunt mult mai confortabil de purtat pe suprafețe care sunt realizate din iarbă artificială. Acești doi factori fac tradiționale de fotbal, ghete sau pantofi și iarba sintetica o combinatie proasta, ca nu vor oferi tracțiune de care este nevoie pe acest material.

Mai jos, descoperi cât de fotbal crampoane sunt diferite de ghete de fotbal. Și de a afla exact de ce diferite jucatori de pe echipa poarte pantofi diferite. Ghete de fotbal, fotbal cizme, ghete de fotbal, teren ferm pantofi, ghete de fotbal; cum le-o spune, ei sunt vitale pentru jocul de fotbal sau de fotbal. Deoarece o mulțime de terenuri de fotbal și arene sunt acoperite cu iarbă artificială, ați putea fi întrebam dacă poți purta ghetele sau pantofii pe material. Termenul de „țăruș”, ca un fel de pantof a fost în întregime necunoscută pentru mine până când m-am întâlnit cuvântul în Tom Lehrer e Masochism Tango .