429 Cele Mai Bune Ghete De Fotbal

În mod similar, în engleza Britanică termenul ‘știfturi’ poate fi folosit pentru a se referi la fotbal cizme ” sau „rugby boots’ care au știfturi. În funcție de tipul de suprafață, un fel de sport și chiar purtătorului de poziția sau rolul în joc, diferite bucăți de boot și, în special, stud aranjamente sunt disponibile.[5] Pentru hard terenuri, amatori participanții pot purta un pantof pantof sau un plastic-stud boot (cunoscut ca „turnate unic”); în cele mai multe sporturi și pozițiile acest lucru este adecvat, deși pe un bine-acoperite cu iarbă sau teren îmbibat cu apă, cu filet nituri sunt recomandate pentru un plus de aderență; acestea pot fi din metal, cauciuc sau material plastic. Atunci când joci pe acest tip de teren, unii jucători favoarea folosind o boot-cu șurub-în știfturi în non-dominantă (de sprijin) picior pentru a oferi aderență, și cizme scurte de cauciuc sau plastic știfturi în dominantă (lovituri/trecere) picior pentru a oferi precizie. Jucătorii (inclusiv înlocuitori/înlocuit și trimis-off jucători) nu sunt permise pentru a purta sau de a folosi orice pentru a echipamentelor de comunicații electronice (cu excepția cazului în care EPTS este permis).

În asociația de fotbal, kit (de asemenea, menționată ca o bandă sau uniformă) este echipamentul standard si tinuta purtata de jucători. Sport Legile Jocului specifica minim kit care un jucător trebuie să folosească, și, de asemenea, interzice utilizarea de ceva care este periculos pentru orice jucător sau un alt participant. Concursuri individuale pot stipula restricții suplimentare, cum ar fi reglementarea dimensiunea logo-urile afișate pe tricouri și care să ateste că, în cazul unui meci între echipele cu identice sau similare culori, echipa trebuie să se schimbe la culoare diferită tinuta. În Statele Unite ale Americii, colegiul antrenor de fotbal, Joseph Pipal a fost creditat ca fiind unul dintre creatorii de „noroi pene” pentru pantofi de fotbal.[9] Unii dintre primii producatori de ghete de fotbal au fost Gola în 1905, Valsport în 1920 și Hummel în 1923 și sunt încă în afaceri de azi.[10] în anul 1925 doi frați pe nume Adolf și Rudolf Dassler a dezvoltat un țăruș fotbal cu un sistem de capse metalice pentru fotbal American.[10] Cei doi frați care a creat primul înlocuibile metalice, a avut o cădere după al doilea RĂZBOI mondial și au mers atât de departe pentru a crea două mari țăruș fotbal producătorii de la Puma și Adidas.[11] În 1929 compania Riddell a făcut progrese uriașe în fotbal adidas industrie.

Nike pilot pantofi sunt Hypervenoms, Magistas, Tiempos și Nike Mercurial purtate de Cristiano Ronaldo și alții. Compania germana Adidas sunt responsabile pentru Prădător gama purtate de David Beckham, Gary Neville, și Steven Gerrard, precum și mult-supraviețuitor Copa Mundial.

Ele sunt extrem de durabile, deoarece acestea sunt mai mult de o extensie de talpa de cauciuc decât un complet nou plus față de pantofi. Sportivii au purtat ghete de cel puțin 1500. Deși nu există imagini sau exemple care au supraviețuit ghete din acea perioadă de timp, prima documentare scrisă de crampoane vine de la 1526, când „ghete de fotbal” au fost enumerate în King Henry VIII Dulap Mare.[1] Potrivit cercetătorilor, în limba engleză monarhul a ordonat royal cordwainer (cizmar), Cornelius Johnson, să-l facă o pereche de cizme cusute de mână „, pentru a juca fotbal”. Pantofii costa de patru șilingi (circa 200 de dolari astăzi) și s-au făcut, probabil, de deosebit de puternică din piele. În engleza Americană termenul de pene este folosit metaforic pentru a se referi la pantofi cu astfel de proeminențe.

Există diferite tipuri de pantofi de fotbal și pene, și fiecare tip este făcut pentru a ajuta la îmbunătățirea dvs. de joc.